Θέλουν να κάνουν χορηγό το ... ΔΝΤ για το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»!

Θέλουν να κάνουν χορηγό το ... ΔΝΤ για το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»!


Χρηματοδότηση από το....ΔΝΤ ζητούν, εν καιρώ κρίσης (!), τα μέλη της ομάδας διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ", από τη Σητεία, προκειμένου να καταφέρουν να διοργανώσουν το «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού». Το ποσό, μην φανταστείτε, είναι μικρό (μόλις 1500€) ενώ υπόσχονται πως η ανταπόκριση των επικεφαλής του ΔΝΤ, ενδεχομένως, να συμβάλλει τα μέγιστα στην αναστροφή του...αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί σε βάρος του Ταμείου, μετά τη σύναψη του μνημονίου με την τρόικα!

Αναλυτικά η επιστολή:
"Προς: Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
Αγαπητοί Κύριοι,
Το όνομά μας είναι ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ και είμαστε μια ομάδα διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων στη μικρή πόλη της Σητείας που βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη, στην Ελλάδα.
Φέτος αναλάβαμε τη διοργάνωση του παιχνιδιού «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» στο οποίο συμμετέχουν αρκετοί συμπολίτες μας.
Το φετινό «Κυνήγι» είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για την ψυχολογία των παικτών η οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση για λόγους που γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα.
Στην προσπάθεια μας να αναζητήσουμε χορηγούς, αντιμετωπίσαμε σοβαρές δυσκολίες, για λόγους που επίσης γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Ο κίνδυνος ακύρωσης του παιχνιδιού λόγω έλλειψης χρημάτων είναι εξαιρετικά πιθανός.
Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να μας χορηγήσετε το χρηματικό ποσό των 1500€(1980$) που αποτελεί το χρηματικό έπαθλο του νικητή. Εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να σας ανακηρύξουμε «Μέγα Χορηγό» σε μια προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που επικρατεί εις βάρος του ονόματός σας.
Το όνομά σας θα μπει μπροστά από την επωνυμία του παιχνιδιού (προτείνουμε το «IMF-Hidden Treasure of Sitia»).
Αν δεχτείτε τη χορηγία αυτή παρακαλώ όπως καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό μας λογαριασμό με IBAN GR85087000000000725485. Σε περίπτωση νομικού προβλήματος, μπορούμε να προχωρήσουμε σε διακανονισμό ώστε η χορηγία να μετατραπεί σε δανεισμό 10ετους διάρκειας.
Ο δανεισμός αυτός θα συνοδεύεται από την υπογραφή μνημονίου καλής συνεργασίας. Σημειώνουμε εδώ ότι δε μας απασχολεί το νόμισμα στο οποίο θα γίνει το έμβασμα της χορηγίας καθώς είμαστε σε θέση να αντισταθμίσουμε το όποιο συναλλαγματικό κίνδυνο με χρήση σύγχρονων χρηματοοικονομικών εργαλείων (Cross Currency Swap), αλλά και τον επιτοκιακό κίνδυνο με χρήση IRS(Interest Rate Swap).
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία,
ΚΑΤΣΟΥΛΟΧΑΕΡΟΛΑ"
πηγη sitiapress.gr
Θέλουν να κάνουν χορηγό το ... ΔΝΤ για το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»! Θέλουν να κάνουν χορηγό το ... ΔΝΤ για το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού»! Reviewed by Skandalistis on 11:52:00 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.