Τα ζώδια για το 2011

Οι πρώτοι μήνες του 2011 θα είναι κρίσιμοι. Κυρίως την άνοιξη το αστρολογικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικά εκρηκτικό, λόγω του περάσματος πολλών πλανητών από το ισχυρό ζώδιο του Κριού. Μέσα από τον κίνδυνο όμως θα αναδειχθεί το δημιουργικό πνεύμα των ανθρώπων και θα ξεπηδήσουν νέες ιδέες και δράσεις ζωτικής σημασίας. Από τον Ιούνιο αναμένονται σημαντική ανάκαμψη καισταθεροποίηση.



Κριός
Το ζώδιό σας φέτος θα βιώσει στιγμές ανεπανάληπτες, ειδικά την άνοιξη που θα διατρέχουν τον Κριό πολλοί πλανήτες. Ετοιμαστείτε να ηγηθείτε! Σε κάποιο επίπεδο της ζωής, λοιπόν, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, ενώ η δημοτικότητά σας θα ανέβει λόγω του περάσματος του Δία από το ζώδιό σας έως τις αρχές Ιουνίου. Θα υπάρχει πολύς ενθουσιασμός μεν, καθώς η ζωή σας αλλάζει, αλλά δεν θα είναι όλα ρόδινα, γιατί θα βιώσετε και σύγκρουση με το κατεστημένο. Δηλαδή τα θέλω και οι στόχοι σας μπορεί να έρθουν σε άμεση αντιπαράθεση με τις ίδιες τις παλιές σας ιδέες, συνήθειες ή απλώς με τα πρέπει και τα καθήκοντά σας.

Ταύρος
Το 2011 θα είναι η χρονιά σας, ειδικά από τον Ιούνιο και μετά που θα εισέλθει ο Δίας στο ζώδιό σας. Εως τότε θα κλείνετε κύκλους στη ζωή σας και θα προσπαθήσετε να απελευθερωθείτε από το παρελθόν - μια διαδικασία που θα φέρει αμφιταλάντευση μέσα σας, καθώς θα νιώσετε ότι χάνετε όσα ήταν γνωστά. Ομως εμπιστευτείτε τη ζωή, γιατί έτσι ο δρόμος μένει ανοιχτός για να δημιουργήσετε νέες συνθήκες! Από τον Ιούνιο, λοιπόν, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά, θα έχετε αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες, θετικές σκέψεις για γάμο, επιτυχίες σε σπουδές, θετικά ανοίγματα, γνώση και πνευματική διεύρυνση, φήμη και ταξίδια.

Δίδυμοι
Τη νέα χρονιά θα υποχωρήσουν οι εντάσεις και η νευρικότητα των προηγούμενων χρόνων και επιτέλους θα βιώσετε μια σχετική ηρεμία, μακριά από δράματα και ανατροπές. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί το πρώτο μισό του χρόνου στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Ετσι, θα έρθουν νέοι θετικοί φίλοι στη ζωή σας, ο κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώσει αισθητά, πιθανόν να ασχοληθείτε με ομάδες, συλλόγους, οργανώσεις κ.λπ., ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το Ιντερνετ, το Facebook και άλλα μέσα δικτύωσης που θα σας ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν τις ιδέες και τις νοοτροπίες σας. Πιθανές φιλίες θα εξελιχθούν σε έρωτες.


Καρκίνος
Το 2011 επιφυλάσσει δυναμικές εξελίξεις για τον επαγγελματικό τομέα, τόσο με επιτυχίες, αναγνώριση και ξεκινήματα όσο και με απότομες αλλαγές και αστάθεια. Το σίγουρό είναι ότι φέτος δεν θα βαρεθείτε! Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου θα δέχεστε ισχυρότατες επιρροές, οι οποίες μπορεί να φέρουν ταχύτατες εξελίξεις που θα σας αφήσουν κάπως σαστισμένους. Οι πλανήτες ζητούν να αφήσετε το παρελθόν και να κινηθείτε προς τα εμπρός με θετικότητα. Κρίσεις είναι πιθανές στις σχέσεις, τομέας που για αρκετά ακόμα χρόνια θα βάλλεται από τον Πλούτωνα, προκειμένου να μεταβληθεί ολοκληρωτικά ο τρόπος που τις αντιμετωπίζετε.


Λέων
Τυχερό θα είναι το 2011 και ειδικά το πρώτο εξάμηνο που θα δέχεστε την εύνοια του Δία από τον Κριό. Βιαστείτε λοιπόν έως το τέλος της άνοιξης να κάνετε κάποια ανοίγματα στη ζωή σας, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με νέες σπουδές, ενώ θα είναι καλή περίοδος για να λύσετε νομικά θέματα. Από τον Ιούνιο και μετά όχι μόνο θα ξεμπλοκάρει ο επαγγελματικός σας τομέας, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα για σημαντικές ευκαιρίες και επιτυχίες. Η προσωρινή αποχώρηση του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις και θα διώξει τη σύγχυση που έχετε εδώ και αρκετά χρόνια σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος
Υστερα από χρόνια αστάθειας, ανατροπών, απομακρύνσεων και χωρισμών, ο Ουρανός φέτος σταματά να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε πιο σταθερούς και ασφαλείς δεσμούς. Το 2011 συνολικά θα είναι τυχερή χρονιά για το ζώδιό σας, αν εξαιρέσουμε τον οικονομικό τομέα, στον οποίο θα πιεστείτε ιδιαίτερα. Εως το τέλος της άνοιξης θα πρέπει να προσέξετε τα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, Εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, επενδύσεις κ.λπ., καθώς θα υπάρχει τάση για έκτακτες εξελίξεις και έξοδα εκεί. Από τον Ιούνιο και μετά όμως θα έρθει σημαντικότατη ανάκαμψη και η ζωή σας θα ανοίξει.

Ζυγός
Μια πολύ δυνατή χρονιά για το ζώδιό σας, καθώς θα δέχεστε ισχυρότατες επιρροές, κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Εως το τέλος της άνοιξης ενδέχονται εξελίξεις στις σχέσεις και τον γάμο, με πιθανές ανατροπές, νέους δεσμούς, ακόμα και χωρισμούς, απομακρύνσεις και αστάθεια - σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Ο,τι κι αν γίνει, όμως, σίγουρα θα βιώσετε απελευθέρωση αλλά και σάστισμα. Ο Κρόνος θα συνεχίσει για όλο το 2011 να διατρέχει τον Ζυγό φέρνοντας παραπάνω ευθύνες στη ζωή σας, είτε με τη μορφή περισσότερης δουλειάς ή κάποιας δέσμευσης, ενός παιδιού κ.λπ. Το σίγουρο είναι ότι φέτος θα βιώσετε δυνατά διλήμματα.

Σκορπιός
Το ζώδιό σας φέτος θα είναι το πιο τυχερό σε θέματα σχέσεων, μια επιρροή όμως που θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Από τότε, λοιπόν, μπαίνετε σε φάση γάμου ή νέων σχέσεων, ενώ η κοινωνική σας ζωή γενικά θα αναπτυχθεί και θα βγείτε από το καβούκι σας. Ο τομέας που θα σας προβληματίσει θα είναι ο εργασιακός, όπου ειδικά μέσα στην άνοιξη είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές αλλαγές, αστάθεια, ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές. Επίσης, την ίδια περίοδο θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας - είναι εποχή που οι πλανήτες σάς ζητούν να αλλάξετε τις συνήθειές σας και να αφήσετε ό,τι βλαβερό πίσω, προκειμένου να μην έχετε επιπτώσεις.

Τοξότης
Επιτέλους, ολοκληρώνεται μια πολύχρονη περίοδος έντασης και δοκιμασιών για το ζώδιό σας και περνάτε στο 2011 σε σχετικά πιο ήρεμη φάση. Αλλωστε τα τελευταία επτά χρόνια ο Ουρανός από τους Ιχθύς προκαλούσε συχνές αναταραχές στη ζωή σας, κυρίως από το σπίτι. Φέτος θα είναι μια χρονιά δημιουργικότητας, έρωτα, χαράς, με πιθανές εγκυμοσύνες, με πολλή διασκέδαση και ταξίδια. Αρκετό φλερτ μεν, ειδικά στο έως το τέλος της άνοιξης, αλλά και αστάθεια στα ερωτικά. Από τον Ιούνιο θα αποκτήσει εύνοια ο εργασιακός τομέας με θετικές εξελίξεις, ενώ έκτοτε θα βελτιωθούν σημαντικά και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Ισχυρότατες επιρροές θα δέχεται φέτος το ζώδιό σας, ειδικά έως το τέλος της άνοιξης. Μέχρι τότε θα βιώνετε σημαντικά διλήμματα, συγκρούσεις και κρίσεις, κυρίως στο σπίτι και την οικογένεια, όπου είναι πιθανές συχνές αλλαγές και αναστάτωση. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να κάνετε και κάποιες μετακομίσεις ή αλλαγές στο σπίτι, που θα σας ευχαριστήσουν. Η ένταση θα αρχίσει να υποχωρεί από τον Ιούνιο, καθώς από τότε θα μπείτε σε μια τυχερή φάση, με τον ευεργέτη Δία να σας ευνοεί για την υπόλοιπη χρονιά και να φέρνει ιδιαίτερη βελτίωση στα οικονομικά, στη διάθεσή σας και στα ερωτικά, αλλά και πιθανότητα για απόκτηση παιδιού.

Υδροχόος
Μια μέτρια χρονιά για το ζώδιό σας, χωρίς κάποια σημαντική εύνοια ή κάποια σπουδαία κρίση στη ζωή σας. Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο θα αποχωρήσει προσωρινά ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, ο οποίος από το 1998 έφερε στην επιφάνεια και διέλυσε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, και έτσι θα νιώσετε να καθαρίζει ο νους σας από τη σύγχυση και την έλλειψη κατεύθυνσης. Εως το τέλος της άνοιξης έντονη δραστηριότητα θα παρουσιάζεται σε θέματα μαθημάτων, σεμιναρίων κ.λπ., ενώ θα κάνετε και αρκετές μετακινήσεις. Από τον Ιούνιο εύνοια θα δέχεστε σε θέματα σπιτιού, με πιθανές μετακομίσεις ή θετικές αλλαγές στο σπίτι.


Ιχθύες
Το σημαντικό γεγονός για το ζώδιό σας είναι η τελική αποχώρηση του Ουρανού από τους Ιχθύς τον Μάρτιο, ο οποίος εδώ και επτά χρόνια έφερε αρκετή αναστάτωση αλλά και αφύπνιση στη ζωή σας. Ετσι μετά την αποχώρησή του θα περάσετε σε πιο ήσυχη φάση. Ο πιο τονισμένος τομέας για το 2011 θα είναι ο οικονομικός, όπου κυρίως έως το τέλος της άνοιξης θα έχετε τόσο την ευκαιρία για σημαντικά έσοδα και ανοίγματα όσο και την πιθανότητα για μεγάλα ή και απρόοπτα έξοδα. Επίσης, θέματα Εφορίας, ασφαλειών, δανείων, καρτών, κληρονομικών, επενδύσεων κ.λπ. θα σας πιέζουν. Από τις αρχές του καλοκαιριού περνάτε σε πιο κοινωνική φάση.
Τα ζώδια για το 2011 Τα ζώδια για το 2011 Reviewed by Skandalistis on 11:47:00 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.