![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUN60d8l01qcJiLRq8S-c7L9CsiIwr2K3yIPf63rBVc1KHCnb5LoVOAEGlJEFgA3tHx3umcwo1Db5F5ABm0h-fmkxDouz5Lk_s7F7kYqXTBFfxHRHqKhl6m_unvqC5rN9pBBhd0ePkJS0/s320/synthrish.jpg)
Ψωμιά, κέικ, ζύμες
Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες. Αποθηκεύεται στο ψυγείο για να ανακόψει την ανάπτυξη της μούχλας....
Αλεύρι άσπρο ή ολικής άλεσης: Στο ψυγείο 6-8 μήνες, στο καταψύκτη 12 μήνες.
Διαβάστε περισσότερα »
ΧΡΌΝΟΣ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΨΎΚΤΗ!!
Reviewed by Skandalistis
on
8:00:00 μ.μ.
Rating:
![ΧΡΌΝΟΣ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΨΎΚΤΗ!!](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUN60d8l01qcJiLRq8S-c7L9CsiIwr2K3yIPf63rBVc1KHCnb5LoVOAEGlJEFgA3tHx3umcwo1Db5F5ABm0h-fmkxDouz5Lk_s7F7kYqXTBFfxHRHqKhl6m_unvqC5rN9pBBhd0ePkJS0/s72-c/synthrish.jpg)