Δραματική επιστολή 200 γιατρών και νοσηλευτών: Πώς μετατρέπεται το “μένουμε σπίτι” σε “κινδυνεύουμε στο σπίτι”



Η επιδημία στην Ελλάδα δεν έχει εισέλθει ακόμη στην τρίτη φάση και απέχει πολύ από την τέταρτη. Ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι φάσεις. Τις παρακολουθήσαμε δυστυχώς στην Ιταλία και την Ισπανία. Παρακολουθούμε την τρίτη φάση στη Γαλλία. Αγωνιούμε για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία. Τρέμουμε με τους αριθμούς που δημοσιεύονται καθημερινά για την πορεία της επιδημίας στη Νέα Υόρκη και την υπόλοιπη Αμερική.

Η παρακάτω επιστολή που υπογράφεται από 200 ιατρούς εκθέτει παράγραφο προς παράγραφο όλους εκείνους οι οποίοι δύο εβδομάδες τώρα βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ και προβαίνουν σε δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες όλα, μα όλα, είναι σωστά.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια μάτια στα ενδότερα των έσω και να αντιληφθούμε επιτέλους πως στην πρώτη γραμμή του μετώπου, δηλαδή στα δημόσια νοσοκομεία, τα πράγματα εξελίσσονται όπως στον πραγματικό πόλεμο. Ιδρώτας, δάκρυα και θάνατος όπως θα έλεγε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο οι γιατροί επισημαίνουν: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ 
Δραματική επιστολή 200 γιατρών και νοσηλευτών: Πώς μετατρέπεται το “μένουμε σπίτι” σε “κινδυνεύουμε στο σπίτι” Δραματική επιστολή 200 γιατρών και νοσηλευτών: Πώς μετατρέπεται το “μένουμε σπίτι” σε “κινδυνεύουμε στο σπίτι” Reviewed by D.Pap on 10:18:00 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.