Χλιδή και αστακομακαρονάδες στη Τζιά με πασίγνωστο μεγαλοεφοπλιστή για Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη και Δόμνα Μιχαηλίδου - Δείτε ποιος είναι



Οι κυβερνήσεις μπορεί να πέφτουνε αλλά κάποιοι πράγματα δεν αλλάζουν. Και αυτά είναι οι αδυναμίες στην τρυφηλή ζωή και στις απολαύσεις που αυτές προσφέρουν. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Σύμφωνα με το newsbreak.gr υπουργοί του Μητσοτάκη πέρασαν Σαββατοκύριακο χλιδής και καλοπέρασης στην Τζια παρέα με εφοπλιστή. Η Τζια είναι ένα νησί που το επιλέγουν και πολλοί σκαφάτοι, μια και από τη μια μένουν στο απυρόβλητο, καθώς δεν είναι και Μύκονος, από την άλλη μπορούν να αφήνονται χαλαρά στις απολαύσεις γευστικές και όχι μόνο που τους προσφέρονται και μάλιστα χωρίς να τους στοιχίζουν μια περιουσία.

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ είναι ίσως το πιο διάσημο εστιατόριο – ταβέρνα στη Τζιά, τόσο επειδή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στο Βουρκάρι (ακριβώς μπροστά από την προβλήτα) όσο και για το πολύ καλό φαγητό του και δη τις αστακομακαρονάδες.

Είναι αγαπημένο στέκι των “σκαφάτων” (οι οποίοι συνήθως αράζουν το σκάφος τους ακριβώς μπροστά) αλλά και σημείο συνάντησης όλων των επισκεπτών της Τζιάς.

Είναι τέτοια η ποιότητα του που για να βρεί τραπέζι κάποιος ειδικά τις μέρες και ώρες αιχμής, πρέπει να έχει κλείσει μέρες πριν.

Κυριακή μεσημέρι, πρώτο τραπέζι πίστα, στον Αρίστο , δυο Υπουργοί της νέας κυβέρνησης...
Χλιδή και αστακομακαρονάδες στη Τζιά με πασίγνωστο μεγαλοεφοπλιστή για Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη και Δόμνα Μιχαηλίδου - Δείτε ποιος είναι  Χλιδή και αστακομακαρονάδες στη Τζιά με πασίγνωστο μεγαλοεφοπλιστή για Βαρβιτσιώτη, Κεφαλογιάννη και Δόμνα Μιχαηλίδου - Δείτε ποιος είναι Reviewed by D.Pap on 5:12:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.