Οι Anonymous έβγαλαν στο Διαδίκτυο έγγραφα της Τράπεζας της ΕλλάδοςΈγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος διέρρευσαν στο Διαδίκτυο οι χάκερς Anonymous Greece, κάνοντας πράξη τις απειλές τους για δημοσιοποίηση βάσεων δεδομένων που έχουν υποκλέψει.
Οι Anonymous “ανέβασαν” χθες Τρίτη ένα αρχείο μεγέθους 1 Gigabyte (από τα 10 Gigabytes που ισχυρίζονται ότι έχουν υποκλέψει. Μάλιστα, με ανάρτησή τους στο Facebook προειδοποιούν ότι «θα ακολουθήσουν πολλά!», προσθέτοντας ότι οι διαρροές θα συνεχιστούν μέρα με τη μέρα, λόγω των μεγάλων μεγεθών των αρχείων.

Υπενθυμίζεται ότι οι Anonymous είχαν πραγματοποιήσει “προειδοποιητικό χτύπημα” την Κυριακή, “ρίχνοντας” τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την σελίδα της ΤτΕ.
Με ανάρτησή τους στο Facebook τη Δευτέρα απειλούσαν τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ, Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».
Σχετικά με την επίθεση στην ΤτΕ έγραψαν:”Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προ…

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Οι Anonymous έβγαλαν στο Διαδίκτυο έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος  Οι Anonymous έβγαλαν στο Διαδίκτυο έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος Reviewed by Skandalistis on 4:28:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.