Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την συντήρηση των τροφών




Όταν αγοράζουμε ένα σακί σιτάρι για παράδειγμα, η προτεινόμενη ημερομηνία λήξης είναι συνήθως μετά από 1-2 χρόνια . Όμως , αν δεν τοποθετήσουμε απλά το σακί σε μια τυχαία γωνιά και αντιθέτως παρατηρήσουμε και ελέγξουμε κάποιους παράγοντες του περιβάλλοντος του, μπορουμε για παράδειγμα για ένα σακί σκληρό σιτάρι να επιτύχουμε διάρκεια ζωής 10 με 20 χρόνια . Υπάρχουν αναφορές ακόμη και για σιτάρι που αποθηκεύτηκε για 30 χρόνια και ήταν ακόμη βρώσιμο.



Διαβάστε περισσότερα »
Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την συντήρηση των τροφών Ποιοί παράγοντες επηρεάζουν την συντήρηση των τροφών Reviewed by blog on 12:34:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.