Φοιτήτρια τραυματίστηκε σε συμπλοκή με διαρρήκτες στην ΚρήτηΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε 21χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο, μετά την επιστροφή της από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της. Κατά την διάρκεια της απουσίας της δύο κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει σε αυτό, προκειμένου να κλέψουν ό,τι βρουν.


Επιστρέφοντας το πρωί από διασκέδαση, η φοιτήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με τα δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες, την ξάφνιασαν, την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με μαχαίρι, προκειμένου να τους υποδείξει που έχει χρήματα και χρυσαφικά.

Μετά το αρχικό σοκ, η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσπάθησε να τους ξεφύγει. Αποτέλεσμα ήταν οι άγνωστοι να την τραυματίσουν στο πόδι με το μαχαίρι, ευτυχώς ελαφρά. Αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν από το μπαλκόνι από όπου και είχαν εισέλθει στο σπίτι, εκμεταλλευόμενοι την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Η Ασφάλεια Ρεθύμνου διεξάγει έρευνες και αναζητάει τους δράστες.
Φοιτήτρια τραυματίστηκε σε συμπλοκή με διαρρήκτες στην Κρήτη Φοιτήτρια τραυματίστηκε σε συμπλοκή με διαρρήκτες στην Κρήτη Reviewed by blog on 9:20:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.