Ψηφοφορία στη Βουλή για το τέλος ακινήτων



 Κρίσιμη η ώρα για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές.
Κρίσιμη ψηφοφορία αναμένεται για το τέλος ακινήτων στη Βουλή, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στη στάση που θα κρατήσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές.
Από την πλευρά της κυβέρνησης δίνεται η εικόνα ότι οι βουλευτές θα ψηφίσουν το τέλος για τα ακίνητα, ωστόσο η εικόνα των ψήφων δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη.

Πάντως, ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος είχε αφήσει να εννοηθεί από την περασμένη εβδομάδα ότι πιθανόν και να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, σήμερα, Τρίτη, έβαλε τέλος στα σχετικά σενάρια με γραπτή του ανακοίνωση, για τη στάση που θα κρατήσει στην απογευματινή κρίσιμη ψηφοφορία για το ειδικό τέλος ακινήτων.
Στην ανακοίνωση ο βουλευτής δηλώνει ότι θα ψηφίσει την επίμαχη ρύθμιση, «από καθαρό αίτημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου». Προσθέτει δε, ότι δίνει «μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους που της έχει προσφέρει ο βουλευτής». Ο κ. Βούρος εκφράζει επίσης την ελπίδα από δω και πέρα, η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης «απέναντι στον λαό, σε μένα και την ψήφο μου» καταλήγει ο βουλευτής.
Ψηφοφορία στη Βουλή για το τέλος ακινήτων Ψηφοφορία στη Βουλή για το τέλος ακινήτων Reviewed by blog on 8:59:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.