Γιατί είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης.

Τον τελευταίο καιρό έχει έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Η κατάσταση ειδικά στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σε σημείο να αναγκάσει ακόμη και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το θέμα.
Ενώ όμως τα κανάλια και οι εφημερίδες ασχολούνται με συγκεκριμένες περιοχές, με προφανή σκοπό να εξυπηρετήσουν τα κερδοσκοπικά πλάνα των διαπλεκόμενων καναλαρχών , οι κάτοικοι της πόλης υποφέρουν.
Φυσικά όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι "σωτήρες" δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα προβλήματα των κατοίκων που έχει φέρει η ανεξέλεγκτη λαθροεποίκηση. Το μόνο στο οποίο στοχεύουν είναι να διώξουν τους λαθραίους από τις περιοχές όπου έχουν αγοράσει τα ακίνητα-φιλέτα ώστε να προχωρήσουν ανενόχλητοι στις επενδυτικές τους μπίζνες. Γιαυτό και δεν προτείνουν λύσεις στο πρόβλημα, παρά μόνον το εκμεταλλεύονται και το υποδαυλίζουν, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, κάποιοι κάτοικοι κυρίως από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αποφάσισαν να οργανωθούν ακομμάτιστα, ανεξάρτητα και δυναμικά, και να απαιτήσουν το ελάχιστο: αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Την δυνατότητα να περπατήσουν στο δρόμο χωρίς να πέφτουν θύματα κλοπών, προπηλακισμών, βιασμών και λοιπών εγκλημάτων από τους λαθροεποίκους.
Γιατί είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης. Γιατί είμαστε εναντίον της λαθρομετανάστευσης. Reviewed by Skandalistis on 8:42:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.