Μήπως σας φτύνουν και δεν...βρέχει, κ. πολιτικοί;

Τα φαινόμενα αποδοκιμασίας προς τους έλληνες πολιτικούς, λαμβάνουν πλέον ανησυχητικές διαστάσεις. Να ξεκαθαρίσω ότι διαφωνώ ριζικά και καταδικάζω με οποιαδήποτε μορφή βίας- εξάλλου δεν συμφωνώ καθόλου με τη λογική του "όχλου".
Το φαινόμενο όμως του λεκτικού λιντσαρίσματος που αντιμετωπίζουν πολλοί πολιτικοί σε δημόσιες εμφανίσεις τους, φοβάμαι ότι είναι μία νέα μορφή λαϊκής αντίδρασης που χρήζει προσοχής. Τα πρόσφατα περιστατικά με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο και τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο Παρίσι, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους υπουργούς και τους βουλευτές μας.

Δεν γνωρίζω ποιοί συμμετείχαν σε αυτά, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά φοβάμαι ότι η εύκολη λύση που επιλέγει ο κ. Πάγκαλος να χαρακτηρίσει "τρομοκρατικού χαρακτήρα παρέμβαση Γάλλων αναρχικών και Ελλήνων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ" το περιστατικό, κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Άσε που δεν αντιλαμβάνομαι από πότε απαγορεύεται να εκφράσεις την αποδοκιμασία σου επειδή υποστηρίζεις την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ή του όποιου κόμματος! Αν ήταν ΠΑΣΟΚικό το κράξιμο θα είχε διαφορά;
Είναι σίγουρα πιο βολικό να επιμένεις ότι βρέχει και να ανοίγεις ομπρέλα την ώρα που σε φτύνουν, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει τα στελέχη της κυβέρνησης και τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για "αυτοπαραμύθιασμα". The game is over.... για πολλούς από αυτούς!
πηγή newsbomb.gr
Μήπως σας φτύνουν και δεν...βρέχει, κ. πολιτικοί; Μήπως σας φτύνουν και δεν...βρέχει, κ. πολιτικοί; Reviewed by Skandalistis on 9:47:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.