Διπλή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας

Η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε επιχείρηση εναντίον δύο στόχων στη Λωρίδα της Γάζας, νωρίτερα σήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατού.

Οι επιδρομές αυτές έπληξαν στόχους που χρησίμευαν ως «κέντρα τρομοκρατικής δραστηριότητας», σε απάντηση για τις ρίψεις ρουκετών και οβίδων από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.


Το Ισραήλ θεωρεί την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς «την μοναδική υπεύθυνη για τις ρίψεις αυτές, ακόμη κι αν η Χαμάς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Μέλη της ισραηλινής κυβέρνησης, ανάμεσά τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Σιλβάν Σαλόμ, άφησαν να πλανάται χθες η απειλή μιας νέας επιδρομής εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, αν συνεχιστούν οι ρίψεις ρουκετών από το έδαφος αυτό εναντίον του Νοτίου Ισραήλ.
Διπλή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας Διπλή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας Reviewed by Skandalistis on 11:05:00 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.