Μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά εισιτήρια .


Είναι αλήθεια ότι για πολλούς ανθρώπους, τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Πολλές φοβίες συνδέονται με αυτά και πολλά άτομα αποφεύγουν τα αεροπορικά ταξίδια λόγω κακής ψυχολογίας. Απορίες, μύθοι και θρύλοι που επικρατούν, κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Ας αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση στο αεροπλάνο; Γιατί δεν υπάρχει σειρά με το νούμερο «13»; Αποκαλύπτουμε (όπως αναφέρεται στο ταξιδιωτικό site skyscanner.net) την αλήθεια για όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά διστάζετε να ρωτήσετε.
1. Είναι αλήθεια ότι μεθάμε πιο γρήγορα όταν πίνουμε μέσα στο αεροπλάνο;
Η έλλειψη οξυγόνου στο αεροπλάνο, σημαίνει ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, θα σας «χτυπήσει» πολύ πιο γρήγορα στον αέρα από ό, τι αν ήσασταν στη γη. Ωστόσο, έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ της κατανάλωσης στο έδαφος και στα 12.000 πόδια.
2. Γιατί δεν υπάρχει σειρά «13» στα αεροπλάνα;
Αν αποφεύγετε να περνάτε κάτω από σκάλα και φοβάστε τις μαύρες γάτες, τότε θα εκτιμήσετε το παρακάτω: Αντί να τρομάζουν τους προληπτικούς ταξιδιώτες, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αποφασίσει να παραλείπουν τη σειρά 13 από τα αεροσκάφη τους. Η Lufthansa επίσης έχει παραλείψει τη σειρά 17, ειδικά για τους Ιταλούς που θεωρούν αυτό το νούμερο γρουσούζικο. Η Alaska Airlines είναι ένας από τους λίγους αερομεταφορείς που έχουν κρατήσει στα αεροσκάφη τους τη σειρά 13. Γιατί το κάνουν, αποτελεί μυστήριο…
3. Αποφεύγουν ακόμη τα αεροπλάνα το τρίγωνο των Βερμούδων; (και το έκαναν ποτέ;)



Διαβάστε περισσότερα »
Μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά εισιτήρια .  Μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά εισιτήρια . Reviewed by blog on 7:30:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.