ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ;


Στην παραπάνω φωτογραφία, που κυκλοφορεί ευρέως στον χώρο του διαδικτύου, απεικονίζεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αντώνη Σαμαρά. Ελήφθη όταν οι δύο ανδρες ήταν συμφοιτητές στην Αμερική.
Δεν γνωρίζουμε ποίοι είναι οι άλλοι δύο άνδρες. Αυτό που μας προξένησε εντύπωση είναι ότι οι Παπανδρέου-Σαμαράς φορούν μαύρα ρούχα. Σε αντίθεση με τους άλλους που φορούν λευκά. Ενδυματολογικές επιλογές είναι αυτές θα πείτε. Εμείς απλώς θα αναφέρουμε ότι ένα από τα αγαπημένα σύμβολα των μασόνων είναι το πάτωμα που ομοιάζει με σκακιέρα. Και ο πιο αδαής σχετικά με το ζατρίκιο (σκάκι) γνωρίζει ότι το άσπρο τετράγωνο ακολουθείται από ένα μαύρο οριζοντίως και καθέτως, το μαύρο από ένα άσπρο και ούτω καθεξής, με αποτέλεσμα τα άσπρα τετράγωνα να έχουν διαγωνίως μόνο άσπρα τετράγωνα και τα μαύρα τετράγωνα να έχουν διαγωνίως μόνο μαύρα τετράγωνα. Οπότε μας ήρθε μία σκέψη: Μήπως η φωτογραφία εμπεριέχει κάποιον συμβολισμό; Καθώς η τετράδα φαίνεται σαν να δημιουργεί τμήμα μιας σκακιέρας. Μπα! Αποκλείεται. Καθαρή σύμπτωση. Όπως καθαρή σύμπτωση είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος και ο Αντώνης πέρασαν από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και ότι σήμερα είναι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων από πλευράς πολιτικής ισχύος πολιτικών κομμάτων.

Για τον Ιερό Λόχο, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.
ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ; ΜΗΠΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ; Reviewed by Skandalistis on 11:53:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.