ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΟΣΛΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 24 Μαρτίου φάνηκε άγνωστο αντικείμενο πάνω από το αεροδρόμιο του Όσλο στην Νορβηγία και ματαίωσε δεκάδες εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις, με αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες να ταλαιπωρηθούν μέχρι να "ξεκαθαρίσει το τοπίο"...
Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που ερχόταν απο Φρανκφούρτη με προορισμό το Όσλο κάποια στιγμή διέκρινε ένα πράσινο άγνωστο αντικείμενο στα 8.000 πόδια και ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου.  Αργότερα σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως στο αντικείμενο αυτό διέκρινε κάποιο είδος πτέρυγας και θεωρεί πως πιθανόν να είναι κάποιο αλεξίπτωτο πλαγιάς ίσως πάλι όχι μια και το πράσινο φως προβληματίζει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νορβηγικής Ομοσπονδίας Αεροπτερισμού Δεν υπήρχε κανένα αλεξίπτωτο πλαγιάς  επάνω ή γύρω απο την περιοχή του αεροδρομίου ούτε οποιοδήποτε σχέδιο πτήσης γενικότερα!

Σημαντική η μαρτυρία  του Qyvind Ellefsen  μέλος της εθνικής ομάδας αεροπτερισμού Νορβηγίας απέκλεισε το γεγονός πως μπορεί να ήταν αλεξίπτωτο πλαγιάς στα 8.000 πόδια και μάλιστα εκεί.


ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΟΣΛΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΟΣΛΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ Reviewed by Skandalistis on 4:15:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.